Будищенська громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

16 Березня, 2017 р., 12:54
Будищенська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: уповноваженого працівника по наданню субсидій та матеріальних допомог та спеціаліста-юриста з вимогами: повна вища освіта відповідного профілю (спеціаліст, магістр), знання ПК, досконале володіння українською мовою, досвід роботи за фахом не менше 3-х років.
17 Лютого, 2017 р., 18:56
Проводиться громадське обговорення ініціативи сільського голови Будищенської сільської ради Приходька Г.М. щодо добровільного об’єднання територіальних громад сіл Будище, Лозівок, Єлизаветівка, Новоселівка Будищенської сільської ради та села Свидівок, селища Сокирна Свидівоцької  сільської ради в Будищенську територіальну  громаду з центром у селі Будище (розпорядження № 04/02-04 від 15.02.2017 року «Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл»)
20 Жовтня, 2016 р., 15:05
«Будищенська сільська рада повідомляє, що розпочато громадське обговорення  по введенню в межі  с.Лозівок Черкаського району Черкаської області содового товариства «Фотон». З  відповідною документацією можна ознайомитися в Будищенській сільській раді  за адресою с.Будище Черкаського району Черкаської області, вул. 30 років Перемоги, 42.
29 Вересня, 2016 р., 09:29
26.09.2016 року за ініціативи сільського голови Будищенської сільської ради Приходька Г.М. відбулася зустріч депутатського корпусу Свидівоцької сільської ради та депутатського корпусу Будищенської сільської ради щодо питання
31 Серпня, 2016 р., 08:13
09.08.2016 року на черговій сесії Будищенської сільської ради депутати прийняли рішення повторно звернутися до Свидівоцької сільської ради з пропозицією об'єднатися в одну громаду - Будищенська територіальна громада, а також провести зустріч з консультантами Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України, на якій би отримали грунтовні відповіді на правові,бюджетні та організаційні питання щодо створення та діяльності об'єднаної територіальної громади.
 
22 Серпня, 2016 р., 10:55
                                                                                                                   
29 Березня, 2016 р., 16:38
Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. сайт сільської ради розпочав свою роботу. На сайті буде опублікована офіційна інформація для публічного ознайомлення

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь